Leg Avenue Europe

Älsklingsdjävul Deluxe Maskeraddräkt - Medium

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Helvetet kanske är hett, men i denna dräkt är du hetare! I smokingliknande topp och hög krage får du en riktigt auktoritär vibb som fastställer dig som underjordens ledare, och självklart som halloweenpartyts snyggaste monster.

Älsklingsdjävul Maskeraddräkt inkluderar en body med uppstående krage, en avtagbar svans samt diadem med horn på. Kommer i damstorlekarna small, medium och large. Tillverkad i polyester och spandex. Tas enkelt på/av med dragkedja i ryggen. Notera att strumpbyxor och skor ej medföljer.

  • Storlek: S, M, L
  • Material: 94% polyester, 6% spandex
  • Inkluderar body, svans, diadem
  • Strumpbyxor och skor medföljer ej
  • Tvättråd: 30°C

Detta är en Leg Avenue™ produkt. Leg Avenue är kända för sina maskeradkläder som är av fantastisk kvalitet. Kanske kostar de lite mer, men de är helt i sin egen klass! Inte att jämföra med andra maskeraddräkter alltså. Tack vare tygets kvalitet kan du tvätta och använda dräkten om och om igen.

Jämför produkt Älsklingsdjävul Deluxe Maskeraddräkt - Medium online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Älsklingsdjävul Deluxe Maskeraddräkt - Medium i kategorin Damdräkter här hos oss.

Kategori: Damdräkter
Artikelnummer: 68211-2
Visa fler