Alice i Underlandet Klänning Maskeraddräkt - Small

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Om du är ett stort fan av Lewis Carrolls klassiska karaktär "Alice" så kommer du utan rimliga tvivel att älska denna klänning! Klänningen efterliknar Alice i underlandet och kommer garanterat generera blickar och vänliga kommentarer, för klänningen är minst sagt riktigt vacker!

Alice i Underlandet Klänning Maskeraddräkt är en klänning i ljusblå och vit färg som kommer passa perfekt in på halloween- och maskeradfesten. Klänningen är väldigt Disneyinspirerad med mycket detaljer och äldre drag som var vanligt under tidigt 1900-tal. Klänningen har en uppiffad tyllkjol med svaga motiv av Alice på, ett fastsytt vitt förkläde med en liten svart rosett på och ett vitt sidenband att fästa runt midjan.

  • Material: 100% Polyester
  • Storlek: Large (vuxenstorlek)
  • Medföljer gör: Klänning med kjol och vitt sidenband
  • Skor medföljer ej
  • Officiellt licensierad Disney™ produkt

Jämför produkt Alice i Underlandet Klänning Maskeraddräkt - Small online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Alice i Underlandet Klänning Maskeraddräkt - Small i kategorin Damdräkter här hos oss.

Kategori: Damdräkter
Artikelnummer: 49076-2
Visa fler