Wilbers Karnaval

80-tals Joggingdress Dam Maskeraddräkt - Large

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Inta 80-talsfesten som en hurtigbulle tagen direkt ur det härliga årtiondet! Den här minst sagt charmiga, rosasprakande kreationen är tillverkad av mjuk och skön plysch. Men det bästa är såklart att hela dräkten skriker ÅTTIOTAL!

80-tals Joggingdress Dam Maskeraddräkt inkluderar en jacka och ett par byxor. Både jackan och byxorna är tillverkade av rosa plysch med lila partier samt 80-talsmönster på bröst, axlar och benens framsida. Jackan är av en kort modell med en vit dragkedja på framsidan och en vit mudd längst ner. Den har neongula band över bysten och på ärmarna. På framsidan sitter 2st dekorationsfickor i samma färg. Byxorna är av en enkel och rak modell med resårer i midjan samt vid bensluten. Keps, örhängen och skor ingår ej. Komplettera gärna med liknande för ett utseende som på bilden.

Finns i storlekarna Small, Medium och Large.

Detta är en Wilbers Karnaval™ produkt. Wilbers är kända för sina maskeradkläder som är av fantastisk kvalitet. Kanske kostar de lite mer, men de är helt i sin egen klass! Inte att jämföra med andra maskeraddräkter alltså. Tack vare tygets kvalitet kan du tvätta och använda dräkten om och om igen.


Jämför produkt 80-tals Joggingdress Dam Maskeraddräkt - Large online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten 80-tals Joggingdress Dam Maskeraddräkt - Large i kategorin Damdräkter här hos oss.

Kategori: Damdräkter
Artikelnummer: 33373-3
Visa fler