Sidan innehåller annonslänkar
Rubies Costumes Co.

80-tals Diva Maskeraddräkt - One size

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Ta en tripp till Madonnas 80-tal och klä dig i tyll, nät, spets och rosetter så att det står härliga till! Den här svarta kreationen med rosa prickar här och var passar perfekt för dig som vill gå till 80-talsfesten som en riktig diva.Komplettera med en makeup i skrikiga färger och ett par svarta pumps och den fångar det absolut bästa från årtiondet!

80-tals Diva Maskeraddräkt inkluderar en klänning, ett par leggings, ett par fingerlösa handskar och en rosett till håret. Klänningen går i svart och rosa och består av en tight överdel och en puffig kjoldel. Överdelen är svart med ett glansigt och rosaprickigt parti med rosa tylldekorationer vid bysten samt genomskinliga, korta ärmar med rosa prickar på. Kjoldelen består av 2 lager rosa tyll i olika längder samt ett svart tyllager överst. Kjolen är uppvikt på flera ställen och dekorerad med rosaprickiga rosetter. Kring höfterna löper 2st rosa plastkedjor samt en kedja bestående av silverfärgade ringar. Leggingsarna är trekvartslånga, svarta och nätmönstrade med en bred spets nertill. Handskarna är svarta och nätmönstrade med rosaprickiga rosetter kring handlederna. Hårrosetten går i olika rosa nyanser. Lösögonfransar, smink, löshår och skor ingår ej. Komplettera gärna med liknande för ett utseende som på bilden.

Storlek: One size.


Jämför produkt 80-tals Diva Maskeraddräkt - One size online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten 80-tals Diva Maskeraddräkt - One size i kategorin Damdräkter här hos oss.

Kategori: Damdräkter
Artikelnummer: 30874-1
Visa fler