Widmann S.r.l.

50-tals Servitris Klänning Maskeraddräkt - Medium

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

50-talet... det vardå rockmusiken tog sina första ackord, då milkshakes tillverkadesi mängder av vackra servitriser och raggarbilarna gled omkring på stadens gator dunkandes The Everly Brothers och Elvis Presley! 50-talet är för oss många en tid att beundra, dels för hur det var generellt, men också för hur klädstilen och rockmusiken var!

50-tals Servitris Klänning Maskeraddräkt är en otroligt snygg dräkt som får dig att se precis ut som en 50-tals servitris. Dräkten kommer som en röd och vit klänning med en uppiffad kjol, ett vitt förkläde, en rödscarfoch en typiska servitrishatt i matchande färg. Klänning kommer passa perfekt om du kanske ska bjuda på ett riktigt 50-talsparty? Eller varför inte när du ska iväg på det lokala Rockabilly-bandet som spelar i byn?

  • Material: 100% Polyester
  • Storlek: X-Small, Small, Medium och Large (vuxenstorlek)
  • Medföljer gör klänning, förkläde, scarf och servitrishatt
  • Notera att glasögon, accessoarer, skor, strumpor och serveringsbricka inte medföljer

Jämför produkt 50-tals Servitris Klänning Maskeraddräkt - Medium online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten 50-tals Servitris Klänning Maskeraddräkt - Medium i kategorin Damdräkter här hos oss.

Kategori: Damdräkter
Artikelnummer: 49129-2
Visa fler