20-tals Foxtrotklänning Svart Deluxe Maskeraddräkt - Small

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Supersnygg 20-talsklänningfrån Leg Avenue i riktigt läcker design. Det givna valet för dig som inte nöjer dig med vilken maskeraddräkt som helst på festen! De snyggt placerade fransarna på klänningen kommer fladdra sådär tokhärligt när du dansar runt på dansgolvet.

20-tals Foxtrotklänning Svart Deluxe Maskeraddräkt inkluderar en svart klänning med fransarrunt nederdelen i läckert sicksack-utförande. På klänningen finns även massa skimrande paljetter samt ett brett paljettband kring axlar med matchande fransar runtom. Upptill kommer klänningen i svart spetstyg som gör den extra tjusig. Dold dragkedja finns längs ryggen.

Ingår gör även ett matchande pannband bestående av svarta paljetter.

  • Finns i storlek: Small, Medium och Large
  • Inkluderar: Klänning och pannband
  • Material: 100% polyester

Fjäder, halsband, peruk, handskar, smycken, strumpbyxor och skor ingår ej.

Klänningen mäter 80 cm lång från axeln i storlek Small. Modellen på bilden är 178 cm lång och bär storlek Small.

Detta är en Leg Avenue™ produkt. Leg Avenue är kända för sina maskeradkläder som är av fantastisk kvalitet. Kanske kostar de lite mer, men de är helt i sin egen klass! Inte att jämföra med andra maskeraddräkter alltså. Tack vare tygets kvalitet kan du tvätta och använda dräkten om och om igen.

Jämför produkt 20-tals Foxtrotklänning Svart Deluxe Maskeraddräkt - Small online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten 20-tals Foxtrotklänning Svart Deluxe Maskeraddräkt - Small i kategorin Damdräkter här hos oss.

Kategori: Damdräkter
Artikelnummer: 39600-1
Visa fler