Keychron Q5 96% Compact Barebone Knob Version Grey ISO Nordic

Jämför produkt Keychron Q5 96% Compact Barebone Knob Version Grey ISO Nordic online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Keychron Q5 96% Compact Barebone Knob Version Grey ISO Nordic i kategorin Custom Keyboards här hos oss.

Produktinformation

Keychron Q5Q5 är det bästa exemplet för effektiv utrymmesanvändning och har en kompakt layout på 96 % samtidigt som den behåller alla viktiga funktioner och siffertangenter. Med sin CNC-bearbetade kropp i full metall, med Double Gasket design och QMK/VIA-stöd är Q5 det ultimata valet för ett tangentbord i nästan full storlek.Förfinad metallkonstHela metallkroppen är tillverkad med 6063-aluminium som bearbetas med CNC, polerad, anodiserad, sandblästrad och genomgår ytterligare 24 tillverkningssteg för att göra detta solida metallkonstverk som är Q5.Allround anpassningsbart tangentbordFör att bygga ett helt anpassningsbart tangentbord designade vi varje komponent lätt att montera.

Därför kan du anpassa och justera varje komponent du vill ha.Double Gasket DesignDouble Gasket Design är en ny innovativ struktur i branschen. Utöver packningarna på plattorna har vi lagt till silikonkuddar mellan topp- och bottenhöljet för att avsevärt minska ljudresonansen mellan metallerna och minska bruset från den påverkade metallen.

Denna design gör att klaviaturen kan bibehålla flexibiliteten i packningsstrukturen och förbättrar det övergripande skrivljudet.En episk kärna inuti tangentbordetEn helt ny ultralåg effekts MCU-armstruktur som är kraftfull och utrustad med 128K Flash för att ge mer flexibilitet för utvecklare. Pollingsfrekvensen är upp till 1000 Hz ur lådan, vilket gör att latens inte existerar för det konkurrenskraftiga spelet.OSA Profile Double-shot PBT KeycapsFör de nya double-shot PBT-tangenterna byggde vi en ny profil.

Den har en liknande höjd som OEM-profilen och har en SA-liknande form. Vi döpte den till OSA (OEM spherical angled) knappsats.

PBT-knapparna kommer att ge utmärkt olje resistens, förbättra typkänslan och förhindra att tecknen försvinner.Växla layouter mellan macOS och WindowsKeychron Q5 är byggd med Mac-användarnas upplevelse i åtanke samtidigt som den behåller kompatibiliteten för Windows-enheter, och kommer med en systemväxling och en extra uppsättning anpassade knappsatser för både Windows- och macOS-system. Du kan nu spara två olika layouter på tangentbordet, ett för varje system.Programmerbar rattDesignad för att förbättra ditt kreativa arbetsflöde, låter den förstklassiga roterande kodaren dig enkelt anpassa dina favorittangenter och makron på ratten genom VIA-mjukvaran.

Du kan enkelt anpassa Q5s ratt till dina önskade tangent- eller makrokommandon som zooma in/ut, justera skärmens ljusstyrka, brushstorlek, volym, välja videoklipp eller foton, eller bakgrundsbelysningens nyans.Programera Q5 med QMK & VIAMed fullt QMK- och VIA-stöd kan du enkelt programmera och mappa om varje tangent på tangentbordet. Firmware programvaran med öppen källkod innebär oändliga möjligheter för tangentbordslayouter, genvägar, bakgrundsbelysningseffekter, till och med ratten och mer. .

Se även andra produkter från Custom Keyboards

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
VR-Headset

VR-Headset från HTC

Se alla produkter
GPS-klockor

GPS-klockor från Fitbit

Se alla produkter
Övervakningskameror utomhus

Övervakningskameror utomhus från Ring

Se alla produkter
SSD

SSD från Kingston

Se alla produkter