Keychron Q3 TKL Barebone Knob Version Grey

Jämför produkt Keychron Q3 TKL Barebone Knob Version Grey online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Keychron Q3 TKL Barebone Knob Version Grey i kategorin Custom Keyboards här hos oss.

Produktinformation

Keychron Q3Q3 är ett helt anpassningsbart mekaniskt tangentbord för att lyfta din skrivupplevelse till toppen. Med den klassiska tenkeyless layouten, helt CNC-maskinerad kropp i aluminium, med Double-Gasket design och QMK/VIA-stöd, är Q3 designad för förstklassig skrivkomfort och oändliga möjligheter.Förfinad metallkonstHela metallkroppen är tillverkad med 6063 aluminium som bearbetas med CNC-maskin, polerad, anodiserad, sandblästrad och genomgår ytterligare 24 tillverkningssteg för att göra den solida metallkonsten på skrivbordet som är Q3.Allround anpassningsbart tangentbordFör att bygga ett helt anpassningsbart tangentbord designade vi varje komponent lätt att montera.

Därför kan du anpassa och justera varje komponent du vill ha.Double-Gasket DesignDouble Gasket design är en ny innovativ struktur i branschen. Utöver packningarna på plattorna har vi lagt till silikonkuddar mellan topp- och bottenhöljet för att avsevärt minska ljudresonansen mellan metallerna och minska ljudet från de mötande metallerna.

Denna design gör att klaviaturen kan bibehålla flexibiliteten i packningsstrukturen och förbättrar det övergripande skrivljudet.Programmerbar rattDesignad för att förbättra ditt kreativa arbetsflöde, låter den förstklassiga roterande kodaren dig enkelt anpassa dina favorittangenter och makron på ratten genom VIA-mjukvaran. Du kan enkelt anpassa Q3s ratt till dina önskade tangent- eller makrokommandon som zooma in/ut, justera skärmens ljusstyrka, brush-storlek, volym, välja videoklipp eller foton, eller bakgrundsbelysningens nyans.OSA Profile Double-shot PBT KeycapsFör de nya Double-shot PBT-tangenterna byggde vi en ny profil.

Den har en liknande höjd som OEM-profilen och har en SA-liknande form. Vi döpte den till OSA (OEM spherical angled) knappsats.

PBT-knapparna kommer att ge utmärkt olje-resistans, förbättra tryckkänslan och förhindra att tecknen försvinner.Växla layouter mellan macOS och WindowsKeychron Q3 är byggd med Mac-användarnas upplevelse i åtanke samtidigt som den behåller kompatibiliteten för Windows-enheter, och kommer med en systemväxling och en extra uppsättning anpassade knappsatser för både Windows- och macOS-system. Du kan nu spara två olika layouter på tangentbordet, ett för varje system.Programera Q3 med QMK & VIAMed fullt QMK- och VIA-stöd kan du enkelt programmera och mappa om varje tangent på tangentbordet.

Firmware programvaran med öppen källkod innebär oändliga möjligheter för tangentbordslayouter, genvägar, bakgrundsbelysningseffekter, till och med ratten och mer. En helt ny Armstruktur med ultralåg effekt som är kraftfull och utrustad med 128K Flash kommer att ge mer flexibilitet för utvecklare.Hot-swappableDe hot-swappable socketsen är monterade på PCB, så att du kan installera eller byta switchar utan lödning.

PCB stöder både 3-stifts och 5-stifts MX-mekaniska swicthar.RGB LED-ljus i söderlägeDen södervända RGB-LED"en är designad för att bättre belysa tangentbordets bakgrundsbelysning från skrivarens vinkel med de förstklassiga, icke-genomlysliga PBT-tangentknapparna installerade. Den södervända RGB"en är också fri från störningar när användarna installerar OEM eller Cherry-profil alternativa knappsatser på . .

Se även andra produkter från Custom Keyboards

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Elfordon

Elfordon från Segway

Se alla produkter
Hemmakontoret

Hemmakontoret från iiglo

Se alla produkter
Custom Keyboards

Custom Keyboards från IQUNIX

Se alla produkter
GPU

GPU från MSI

Se alla produkter