Keychron Q2 Barebone Knob Version Blue

Jämför produkt Keychron Q2 Barebone Knob Version Blue online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Keychron Q2 Barebone Knob Version Blue i kategorin Custom Keyboards här hos oss.

Produktinformation

Keychron Q2Q2 är ett helt anpassningsbart mekaniskt tangentbord med en kompakt layout som lyfter din skrivupplevelse till nästa nivå. Med en layout på 65 %, hel metallkropp och double-gasket design är Q2 designad för en personlig upplevelse och förstklassig skrivkomfort.Q2 Barebone Knob är ett revolutionerande tangentbord helt i metall med anpassningsbara funktioner för varje switch, knappsats, stabilisator, knopp och till och med plattan.

Den är designad för en personligt anpassad upplevelse och förstklassig skrivkomfort.Sakkunnigt utformad och kompaktFör att skapa ett mer kompakt och mindre tangentbord för ditt skrivbord, ger vi dig Q2. Hela stycket är tillverkat med 6063 aluminium som är producerad med CNC-maskin, polerad, anodiserad, sandblästrad och genomgår ytterligare 24 tillverkningssteg för att göra konstverket som är Q2.Allround anpassningsbart tangentbordFör att bygga ett helt anpassningsbart tangentbord designade vi varje komponent för att kunna monteras enkelt.

Se även andra produkter från Custom Keyboards

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
GPU

GPU från MSI

Se alla produkter
Mobil

Mobil från Withings

Se alla produkter
Smartklocka

Smartklocka från Samsung

Se alla produkter
Bildskärm

Bildskärm från AOC

Se alla produkter