Glorious GMMK Pro 75% Barebone (US - ANSI) - Black Slate

Jämför produkt Glorious GMMK Pro 75% Barebone (US - ANSI) - Black Slate online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Glorious GMMK Pro 75% Barebone (US - ANSI) - Black Slate i kategorin Custom Keyboards här hos oss.

Produktinformation

GMMK PRO är ett Ultra Premium 75% Layout, ”Gasket-Mounted” modulärt mekaniskt gamingtangentbord.Det här tangentbordet är en praktpjäs för design och teknik. GMMK PRO är avsedd för entusiaster, gamers och e-sport proffs med uppskattning av kvalitet och har utformats med omtanke för en unik ren akustisk och haptisk skrivupplevelse.Detta tangentbord är full av alla funktioner du kan drömma om.

Glorious patenterade helt modulära design gör att du enkelt kan byta valfri brytare i din arsenal. ”Gasket-Mounted” kretskort med 5-stift i söderläge uttag ger nästan perfekt ljudisolering.

En programmerbar ratt, 16,8 miljoner per tangent RGB och Glorious förstklassiga inskruvade GOAT-stabilisatorer lyfter till nästa nivå - allt drivs av en kraftfull 32-bitars ARM-processor. Detta tangentbord fungerar direkt ur lådan med lättanvända "Glorious Core" -programvara och är kompatibel med QMK / VIA-programvara med öppen källkod.Vackert och hållbart, allt detta ingår i ett estetiskt snyggt chassi, var och en CNC-bearbetad och graverad av högkvalitativt aluminium.

Signaturpaneler i sidobelysning gör att den lyser.Detta tangentbord är verkligen i en egen liga.Enbart barebone. Switchar och keycaps köps separat. .

Se även andra produkter från Custom Keyboards

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Robotdammsugare

Robotdammsugare från iRobot

Se alla produkter
GPU

GPU från MSI

Se alla produkter
Drönare

Drönare från DJI

Se alla produkter
GPS-klockor

GPS-klockor från Garmin

Se alla produkter