Chromecast

4 Produkter
I kategorin Chromecast finns ett urval framtaget av oss som kommer ifrån kända återförsäljare. Vi listar bara produkter av god kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Letar du efter någonting speciellt i kategorin Chromecast så hittar ni det på den här sidan. Ett tips från oss är att alltid jämföra produkter online innan köpet för ha möjligheten att spara pengar till annat.
Filtrera varumärke
Sortera

Chromecast

Hitta produkter inom kategorin Chromecast till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Chromecast.

Chromecast är en digital medieströmningsenhet utvecklad av Google. Enheten är en HDMI-dongel, som via ett Wi-Fi-nätverk strömmar ljud- och videofiler till en HDTV. Användaren väljer själv vad som ska spelas upp på TV:n genom ett urval av mobilapplikationer, som kan installeras från App Store (iOS) eller Google Play (Android). En smartphone eller en surfplatta kan användas som fjärrkontroll efter en installation av appen Google Home från antingen App Store (iOS) eller Google Play (Android). Chromecast är även kompatibelt med Googles webbläsare Google Chrome, genom ett tillägg kallat "Google Cast" som kan installeras i webbläsaren, och sedan speglar webbsidan på TV:n.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Realme 4K-Stick med Google TV