Sidan innehåller annonslänkar

Lian Li Lancool III / TG - Vit

Beställ Lian Li Lancool III / TG - Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Lian Li Lancool III / TG - Vit inom kategorin Chassi.

Produktinformation

• Öppningsbara sidor av härdat glas med handtag av aluminium.• Toppen, framsidan och botten av chassit kan var för sig husera en 360 mm radiator.• Designen av förvaringsfacken har reviderats för att skapa en ökad modularitet. Varje oanvänd hårddisk/SSD-fack kan tas bort individuellt.• Ny kabelhanteringsdesign Ø 2 x Magnetiskt gångjärnsförsedda kabelskydd på baksidan, lättare att öppna och fortfarande borttagbara för obegränsad åtkomst.Ø 3+5 kardborrband 4 små remmar hjälper till att dra CPU- och fläktkablarna snyggt, och en annan liten för kortare 24-stiftskablar, medan de 3 stora är för resten av kablarna.Ø Justerbart kabelskydd på framsidan (kan även montera distroplatta) Genom att lossa en skruv bakom moderkortsfacket kan stången glida för att anpassa sig till bredare moderkort vilket gör kabeldragningen mer anpassningsbar.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Stationär

Stationär från SharkGaming

Se alla produkter
Inomhusklimat

Inomhusklimat från Coway

Se alla produkter
RAM-minne

RAM-minne från Corsair

Se alla produkter
Processorkylare

Processorkylare från Corsair

Se alla produkter