Elgato HD60 X External Capture Card

Beställ Elgato HD60 X External Capture Card på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Elgato HD60 X External Capture Card inom kategorin Capture Card Mixer.

Produktinformation

Samla in spel från PS5 och Xbox som ett proffs med HD60 X. Använd din favoritapp för sändning och skapa innehåll i högupplösta 1080p60 HDR10 eller 4K30 för publik på alla videoplattformar.

Spela högupplösta spel som det var tänkt med stöd för VRR och genomströmning upp till 4K60 HDR10. Du kan även njuta av snabba bilduppdateringar som 1440p120 eller 1080p240.

HD60 X ansluter till spelkonsolen och skickar råvideo i realtid till såväl spelskärmen som datorn, vilket ger dig friheten att strömma, spela in och skapa på dina egna villkor. Inga prenumerationer.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2023