Outlust Picknickbord för Stranden


Beställ Outlust Picknickbord för Stranden på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Outlust Picknickbord för Stranden inom kategorin Camping Friluftsliv.

Produktinformation

En romantisk picknick på stranden kan egentligen bara förstöras av en grej sand. Sand i dricksglasen, på charkbrickan, och som extra dekoration på de chokladdoppade jordgubbarna.

Se gärna också

Volkswagen Pop-up-strandtält

Parkera i solen, njut av skuggan! Detta strandtält i pop-up-modell ser ut som den klassiska folkabubblan, och med ett Volkswagen-strandtält blir du såklart coolast även när solen gassar. Strandtältets...

Läs mer

Från kunskapsbanken

California

California kan syfta på: California – en delstat i USA, se Kalifornien California (film, 1946) – regisserad av John Farrow California (film, 1977) – en spaghettiwesternfilm 341 California – en asteroid Californiaströmmen – en kall, södergående ytström i Stilla havet Ferrari California – en sportbil från den italienska biltillverkaren Ferrari University of California – ett universitet i USA California, Aruba (fyr) - en fyr på Aruba

Friluftsliv

Friluftsliv är ett samlingsbegrepp för fritidsaktiviteter som genomförs utomhus och vilket inkluderar såväl organiserad som oorganiserad verksamhet. Till det organiserade friluftslivet hör de utomhusaktiviteter som sker i föreningsform.