Sidan innehåller annonslänkar

Outlust Luftmadrass till Bil


Jämför produkt Outlust Luftmadrass till Bil online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Outlust Luftmadrass till Bil i kategorin Camping Friluftsliv här hos oss.

Produktinformation

Att övernatta sittandes i bilen är ganska värdelöst. Så när John Blund knackar på bilrutan förvandlar du istället ditt vrålåk till en dubbelsäng med denna uppblåsbara madrass till bilen! Fäll...

Se gärna också

Hopfällbar Camping-gungstol

Sätt dig ner, luta dig tillbaka och gunga lite avkopplande på stolen - med en portabel gungstol utomhus har du alltid en bekväm sittplats nära! Lika praktisk att ha med till campingen eller picknicken...

Läs mer

Från kunskapsbanken

Tillbehör

För schacktillbehör se schacktermer.Ett tillbehör är en enhet som är avsedd att användas tillsammans med en huvudprodukt. Utan samtidig tillgång till en huvudprodukt är användningsområdet för ett tillbehör begränsat eller saknas. Ex: Ett tangentbord är ett tillbehör till en stationär dator. Utan dator kan inte tangentbordet användas. Ett hus är i lagens mening ett tillbehör till en fastighet. Kökstillbehör utgörs av kastruller, stekpannor, kaffekokare, visp och andra verktyg, tallrikar, bestick o s v. Reservhjul och takräcke är tillbehör till en bil.

Bil

Bil är ett motorfordon som är försett med åtminstone tre hjul, och som inte är en mopedbil, en jordbruksmaskin eller ett stridsfordon. Bilar delas in i personbilar (vilket ordet "bil" vanligtvis syftar på), lastbilar och bussar. Från början användes benämningen automobil, från grekiskans αὐτός, autós, "själv" och latinets móbilis, "rörlig". Förkortningen "bil" skapades i den danska tidningen Politiken, 1902. 2010 uppskattades att antalet bilar hade ökat till över 1 miljard fordon, upp från 500 miljoner 1986. Siffrorna ökar snabbt, särskilt i Kina, Indien och andra nya industriländer.

Friluftsliv

Friluftsliv är ett samlingsbegrepp för fritidsaktiviteter som genomförs utomhus och vilket inkluderar såväl organiserad som oorganiserad verksamhet. Till det organiserade friluftslivet hör de utomhusaktiviteter som sker i föreningsform.