Buntband

11 Produkter
Artiklar från Buntband finns i listan nedan. Missa inte att fynda bland spännande produkter till sköna online priser. Känn friheten att bläddra runt bland allt inom kategorin Buntband. Du kanske hittar något till dig själv eller en fin present till någon du tycker om. Här har vi samlat produkter av hög kvalitet från kända återförsäljare.
Filtrera varumärke
Sortera

Buntband

Hitta produkter inom kategorin Buntband till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Buntband.

Ett buntband är en typ av semi-permanent förband. Ett buntband eller strap,[källa behövs] också känt som ett kabelband,[källa behövs] är en typ av fästelement, för att hålla objekt tillsammans, främst elektriska kablar eller ledningar. På grund av buntbandets låga kostnad och användarvänlighet finns de överallt i ett brett spektrum av tillämpningar. Ursprungligen användes buntband för att hålla samman ledningar i flygplan, men de har sedan dess fått många andra användningsområden. Buntband tillverkas nästan alltid i plast, vanligtvis nylon, men de finns också i rostfritt stål. Buntband i rostfritt stål, med eller utan beläggning, används ofta vid utomhusbruk och i krävande miljöer. Buntband med metallinnehåll används inom läkemedels- och livsmedelsindustrin. Buntband delar vissa användningsområden med tejp. Buntbandet lanserades 1958 av det amerikanska företaget Thomas & Betts under varunamnet Ty-Rap.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Schneider Electric Rapstrap buntband 300 mm 24 st