Palmer Agencies Ltd

Frankenstein Bebis Maskeraddräkt - Large

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Dr. Viktor Frankenstein har tagit sitt pick och pack och stuckit till Ingolstadt för att studera. Väl där fastnar har särskilt för biologi och framförallt kemi. Efter en tids studier har Viktor kommit fram till en teori om att han är benägen att skänka liv åt döda ting. Nu var ju Vikkis lite av en galning så tro inte på allt som sägs om honom. Ingen kan ge liv åt någon som redan är död. Däremot kan vi liva upp stämningen lite om det exempelvis vankas maskerad. Som med den här ursöta barndräkten till exempel.

Frankenstein Bebis Maskeraddräkt inkluderar en jumpsuit med luva som ser ut som Frankensteins monster. Dräkten är tillverkad i polyester och är endast avsedd för maskerad. Skor ingår ej.

Finns i storlek Large.


Jämför produkt Frankenstein Bebis Maskeraddräkt - Large online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Frankenstein Bebis Maskeraddräkt - Large i kategorin Budgetdräkter här hos oss.

Kategori: Budgetdräkter
Artikelnummer: 27970-1
Visa fler

Från kunskapsbanken

Capcom

Capcom (株式会社カプコン, Kabushiki-gaisha Kapukon?) är ett japanskt datorspelsföretag, grundat 1979 i Osaka som Japan Capsule Computers. Det nuvarande namn är en förbindelse av Capsule Computers. Internt är företaget organiserat i olika numrerade production studios.