Sidan innehåller annonslänkar

7 Wonders V2 (Nordic)

Jämför produkt 7 Wonders V2 (Nordic) online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten 7 Wonders V2 (Nordic) i kategorin Brädspel här hos oss.

Produktinformation

7 Wonders är en riktig modern klassiker bland brädspel med fler vinster i speltävlingar än nästan något annat spel. Nu 10 år efter spelet först kom ut görs spelet om i en moderniserad upplaga som gör det ännu bättre.Nytt i 7 Wonders V2Ny uppdaterad grafik som gör spelet mer överskådligt och tydligtBättre och kortare regelhäfte som gör spelet mycket enklare för nya spelare att komma igång med.Spelkartongen är nu av standardstorlekSpelet är nu anpassat för färgblinda med ikoner som kompletterar färginformationen på kortenKortfattat är det som gör 7 Wonders riktigt bra att alla spelare spelar samtidigt så det går riktigt fort med minimal väntan, spelet är lätt att komma in i men det finns mycket utrymme för att förbättras och pröva nya strategier och att det fungerar för både få och riktigt många spelare (utan att det tar längre tid då alla som sagt spelar samtidigt).

Utöver detta så är spelet, rent mekaniskt, väldigt finslipat.Härska över en av sju stora städerna under Antiken där världens 7 klassiska underverk skall byggas. Dra nytta av ditt lands naturresurser, var en del av människans eviga framstegskamp, utveckla kommersiella relationer och dra nytta av din militära makt.

Gå till historien genom att bygga arkitektoniska underverk som kommer finnas kvar i årtusenden.Ett snabbt familjespel där det gäller att bygga upp världens sju underverk. Varje spelare kontrollerar en antik stad och måste samla resurser, bygga och rusta för att ha råd att bygga sitt underverk.

3-7 spelare. Speltid 30 min.OBS Version 2 av 7 Wonders är inte kompatibelt med tidigare version och expansioner till 7 Wonders.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Brädspel från andra varumärken

Upp till 25% rabatt
Catan - Settlers of Catan 3D Edition (Sv)

Brädspel från Lautapelit

Visa produkter inom Brädspel från Lautapelit.
HeroQuest (Sv)

Brädspel från Hasbro

Visa produkter inom Brädspel från Hasbro.
Frosthaven (Eng)

Brädspel från Cephalofair Games

Utforska allt inom Brädspel från Cephalofair Games.
Millenium - Chess Link

Brädspel från MILLENIUM

Missa inga bra priser på Brädspel från MILLENIUM.
Dungeons & Dragons Core Rulebook Gift Set (5th Edition)

Brädspel från Wizards of the Coast

Utforska allt inom Brädspel från Wizards of the Coast.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2023