Sidan innehåller annonslänkar

7 Wonders V2 (Nordic)

Jämför produkt 7 Wonders V2 (Nordic) online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten 7 Wonders V2 (Nordic) i kategorin Brädspel här hos oss.

Produktinformation

7 Wonders är en riktig modern klassiker bland brädspel med fler vinster i speltävlingar än nästan något annat spel. Nu 10 år efter spelet först kom ut görs spelet om i en moderniserad upplaga som gör det ännu bättre.Nytt i 7 Wonders V2Ny uppdaterad grafik som gör spelet mer överskådligt och tydligtBättre och kortare regelhäfte som gör spelet mycket enklare för nya spelare att komma igång med.Spelkartongen är nu av standardstorlekSpelet är nu anpassat för färgblinda med ikoner som kompletterar färginformationen på kortenKortfattat är det som gör 7 Wonders riktigt bra att alla spelare spelar samtidigt så det går riktigt fort med minimal väntan, spelet är lätt att komma in i men det finns mycket utrymme för att förbättras och pröva nya strategier och att det fungerar för både få och riktigt många spelare (utan att det tar längre tid då alla som sagt spelar samtidigt).

Utöver detta så är spelet, rent mekaniskt, väldigt finslipat.Härska över en av sju stora städerna under Antiken där världens 7 klassiska underverk skall byggas. Dra nytta av ditt lands naturresurser, var en del av människans eviga framstegskamp, utveckla kommersiella relationer och dra nytta av din militära makt.

Gå till historien genom att bygga arkitektoniska underverk som kommer finnas kvar i årtusenden.Ett snabbt familjespel där det gäller att bygga upp världens sju underverk. Varje spelare kontrollerar en antik stad och måste samla resurser, bygga och rusta för att ha råd att bygga sitt underverk.

3-7 spelare. Speltid 30 min.OBS Version 2 av 7 Wonders är inte kompatibelt med tidigare version och expansioner till 7 Wonders.

Produkter från kända varumärken
Mobil

Mobil från Withings

Se alla produkter
NAS

NAS från Synology

Se alla produkter
Brädspel

Brädspel från Iello

Se alla produkter
Smarta lås

Smarta lås från Yale

Se alla produkter