Produkter från Bordsdukar

163 Produkter
Letar du efter saker i kategorin Bordsdukar? Då har du kommit rätt. Här kan ni läsa mer om vad som erbjuds i kategorin Bordsdukar. Missa inte ett tillfälle att spara pengar om du redan är ute efter att handla något speciellt. Kanske är det dags att inhandla en present till en kompis eller familjemedlem. Letar du efter något inom kategorin Bordsdukar så har du kommit rätt.
Filtrera varumärke
Sortera
Visa fler

Bordsdukar

Hitta produkter inom kategorin Bordsdukar till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Bordsdukar.

En bordsduk (även bordduk eller bara duk) är ett stycke textil avsedd att i dekorativt eller skyddande syfte läggas på ett bord eller annan plan yta. Dukar är vanliga inredningstextilier i svenska hem. Duken är vanligen vävd (med eller utan broderier), virkad eller knypplad. Bordsduken kan antingen vara så stor att den täcker hela bordet och hänger ner på sidorna, eller bara vara en mindre dekorativ duk som endast täcker en del av bordsskivan, exempelvis en löpare eller kattduk.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Bordsduk Enhörning med Fjäril