Tivoli Audio Revive Bluetooth-högtalare Svart

Jämför produkt Tivoli Audio Revive Bluetooth-högtalare Svart online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Tivoli Audio Revive Bluetooth-högtalare Svart i kategorin Bluetooth-högtalare här hos oss.

Produktinformation

Tivoli Audio Revive är en unikt designad Bluetooth-högtalare som passar lika bra på nattygsbordet som i vardagsrummet. Består av en platform med till synes ”svävande” högtalarkonstruktion med LED-belysning ovanpå.

Högtalaren kan vridas och den behagliga lampan är dimbar i 4 steg. På platform finns plats för att ladda mobilen tack vare inbyggd Qi-laddning. .

Se gärna också

JBL Xtreme 3 - Svart

Kraftfullt ljud var du än ärDen bärbara Bluetooth-högtalaren Xtreme 3 levererar enkelt JBL Pros legendariska originalljud. Denna högtalare har fyra element och två pulserande baselement för att ge det kraftfulla ljudet som drar igång festen. Vatten- och dammtät med en bekväm bärrem – den blir festens höjdpunkt var du än befinner dig.JBL Pros kraftfulla originalljudFyra element och två basreflektorer levererar ett dynamiskt och omslutande ljud med djup bas och massor av detaljer. Låt dig uppslukas av musiken var du än befinner dig.15 timmars speltidDet roliga behöver inte ta slut. JBL Xtreme 3 håller igång festen både dag och natt med otroliga 15 timmars batteritid.Vatten- och dammtät enligt IP67Till poolen. Till parken. JBL Xtreme 3 är vatten- och dammtät enligt IP67, så du kan ta med din högtalare överallt.Trådlös Bluetooth-strömningAnslut upp till två mobiltelefoner eller surfplattor trådlöst till högtalaren och turas om att spela låtar med JBL Pro-ljud.Låt festligheterna börja med PartyBoostMed Partyboost kan du parkoppla två PartyBoost-kompatibla högtalare och få ett kraftfullt stereoljud eller koppla ihop flera PartyBoost-enheter för att verkligen höja stämningen.Ta med den överalltDen bekväma bärremmen gör högtalaren enkel att ta med och den inbyggda flasköppnaren gör den till festens höjdpunkt, var du än befinner dig.Ladda med den inbyggda powerbankenPausa inte festen. En inbyggd powerbank låter dig ladda dina enheter utan att pausa musiken.Vad finns i lådan?Högtalaren JBL Xtreme 3SnabbguideJBL-adapter med strömkabel och regional stickkontaktBärrem till JBL Xtreme 3

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Stationär dator

Stationär dator från Webhallen

Se alla produkter
Bildskärm

Bildskärm från ASUS

Se alla produkter
Kamera

Kamera från GoPro

Se alla produkter
Dammsugare  Rengöring

Dammsugare Rengöring från Roborock

Se alla produkter