Sidan innehåller annonslänkar

Marshall Tufton Black & Brass

Jämför produkt Marshall Tufton Black & Brass online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Marshall Tufton Black & Brass i kategorin Bluetooth-högtalare här hos oss.

Produktinformation

Ta med dig musiken ut på vägarna med Tufton, Marshalls mäktigaste bärbara högtalare. Tufton ger 20+ timmar bärbar speltid så att musiken kan spela högt, även för den långväga resan.

Med Bluetooth® 5.0-tekniken kan du ansluta dig till en mängd olika trådlösa enheter med en räckvidd på 10 m. Tufton är utvecklad som ett trevägssystem som producerar ljud genom tre separata enheter – en tweeter, ett högtalarelement för mellanregister och en subwoofer.

Denna konfiguration ger ett klart och artikulerat ljud i alla frekvenser. Tufton använder True Stereophonic, ett unikt flerriktat sound från Marshall som låter dig uppleva ljud i 360° grader var du än är.I legendarisk rock’n’roll-anda är Tufton utrustad med en fast metallgrill som är en hyllning till den grill som finns på många mikrofoner och en gitarrinspirerad bärrem för enkel transport.

Dess IPX2 vattenbeständighetsklassificering och infällda metallhörn gör den till en extremt robust och tålig högtalare. Tufton är en portabel högtalare som skapats för de stora vägarna.Tufton erbjuder 20+ tim.

bärbar speltid på en laddning. Dess gitarrinspirerade bärrem gör den perfekt att ta med sig.

Du kan till och med läsa av högtalarens batterinivå via batteriindikatorn på kontrollpanelen.Tufton har konstruerats som ett trevägssystem och producerar ljud från tre separata drivelement på högtalarens framsida. Ytterligare ett element för mellanregister är placerat på högtalarens baksida, vilket ger ett klart och artikulerat ljud i alla frekvenser.

Tufton använder True Stereophonic, ett unikt flerriktat sound från Marshall som låter dig uppleva ljud i 360° grader var du än är.Tufton kommer med Bluetooth 5.0-teknik för trådlös förstärkning. Spela musik med valfri Bluetooth-enhet med en räckvidd på upp till 10 meter från högtalaren.Tufton har en IPX2 vattenbeständighetsklassificering och infällda metallhörn vilket gör den till en extremt robust och tålig högtalare.

Den har en fast metallgrill och den ikoniska Marshall-loggan. Tufton är en portabel högtalare som skapats för de stora vägarna.En resa kan vara full av överraskningar och därför erbjuder Tufton en vattenbeständig design.

Klassificeringen IPX2 innebär att den tål lite vattenstänk.Tufton kommer med en flervärdsfunktion så att du enkelt kan koppla in och växla mellan två Bluetooth-enheter. Nu kan du och din vän turas om och spela det ni vill höra.Tufton har en kontrollpanel med analoga kontrollrattar för bas, diskant och volym så att du kan finjustera ljudet exakt som du vill ha det.Tufton har en snabbladdningsfunktion så att du snabbt kan komma igång även utan förvarning.

20 minuter ger dig 4 timmar bärbar speltid. Batteriet laddas fullt på endast 2,5 timmar.Paint it black and brass med en djärv design som utstrålar rock ’n’ roll.

Karaktäristiska detaljer i svart och mässing som för tankarna till gulddetaljerna hos våra ikoniska förstärkare. Det är en design som berättar om Marshalls arv och gör intryck i alla rum. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Bluetooth-högtalare från andra varumärken

Upp till 40% rabatt
Marshall Acton II - Svart

Bluetooth-högtalare från Marshall

Missa inga bra priser på Bluetooth-högtalare från Marshall.
Upp till 37% rabatt
JBL Xtreme 3 - Svart

Bluetooth-högtalare från JBL

Här har vi samlat Bluetooth-högtalare från JBL.
Upp till 13% rabatt
Anker Rave Neo

Bluetooth-högtalare från Anker

Visa produkter inom Bluetooth-högtalare från Anker.
Upp till 20% rabatt
Bose® SoundLink® Revolve Bluetooth® speaker II - Grå

Bluetooth-högtalare från Bose

Här har vi samlat Bluetooth-högtalare från Bose.
UE Boom 3 Wireless Bluetooth® Speaker - Night Black

Bluetooth-högtalare från Ultimate Ears

Visa produkter inom Bluetooth-högtalare från Ultimate Ears.
Tivoli Audio Revive Bluetooth-högtalare Vit

Bluetooth-högtalare från Tivoli Audio

Se produkter inom Bluetooth-högtalare från Tivoli Audio.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2023