Sidan innehåller annonslänkar
JBL

JBL Xtreme 3 - Svart

Beställ JBL Xtreme 3 - Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten JBL Xtreme 3 - Svart inom kategorin Bluetooth-högtalare.

Produktinformation

Kraftfullt ljud var du än ärDen bärbara Bluetooth-högtalaren Xtreme 3 levererar enkelt JBL Pros legendariska originalljud. Denna högtalare har fyra element och två pulserande baselement för att ge det kraftfulla ljudet som drar igång festen.

Vatten- och dammtät med en bekväm bärrem – den blir festens höjdpunkt var du än befinner dig.JBL Pros kraftfulla originalljudFyra element och två basreflektorer levererar ett dynamiskt och omslutande ljud med djup bas och massor av detaljer. Låt dig uppslukas av musiken var du än befinner dig.15 timmars speltidDet roliga behöver inte ta slut.

JBL Xtreme 3 håller igång festen både dag och natt med otroliga 15 timmars batteritid.Vatten- och dammtät enligt IP67Till poolen. Till parken.

JBL Xtreme 3 är vatten- och dammtät enligt IP67, så du kan ta med din högtalare överallt.Trådlös Bluetooth-strömningAnslut upp till två mobiltelefoner eller surfplattor trådlöst till högtalaren och turas om att spela låtar med JBL Pro-ljud.Låt festligheterna börja med PartyBoostMed Partyboost kan du parkoppla två PartyBoost-kompatibla högtalare och få ett kraftfullt stereoljud eller koppla ihop flera PartyBoost-enheter för att verkligen höja stämningen.Ta med den överalltDen bekväma bärremmen gör högtalaren enkel att ta med och den inbyggda flasköppnaren gör den till festens höjdpunkt, var du än befinner dig.Ladda med den inbyggda powerbankenPausa inte festen. En inbyggd powerbank låter dig ladda dina enheter utan att pausa musiken.Vad finns i lådan?Högtalaren JBL Xtreme 3SnabbguideJBL-adapter med strömkabel och regional stickkontaktBärrem till JBL Xtreme 3 .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Chassi

Chassi från Corsair

Se alla produkter
Personvård

Personvård från Braun

Se alla produkter
Datorskärmar

Datorskärmar från Asus

Se alla produkter
GPU

GPU från ASUS

Se alla produkter