Bästa smarta dörrklockorna just nu

Bästa smarta dörrklockorna just nu

Nu kommer trenden med smarta dörrklockor. Nu kan man superkoll på vem som kommer och går. Läs mer om våra smarta dörrklockor här.

1. Arlo Audio Doorbell Dörrklocka

Arlo Audio Doorbell är en smart dörrklocka och porttelefon. Ansluts till mobil eller surfplatta (iOS och Android) via Arlo basstation och kan bl. a. skicka en notis eller ringa upp när någon ringer på. Få notifikation om någon annan familjemedlem svarar, eller låt dörrklockan läsa upp förinställda svar. Kan även spela in besökares meddelanden för senare uppspelning om ingen är hemma. Kan kombineras med Arlo Chime (62042).

Läs mer

2. Arlo Video Doorbell dörrklocka med kamera

Ett smart sätt att se vem som står utanför dörren. Få notiser i telefonen med hjälp av rörelsedetektion och se livevideo vad som händer utanför dörren. Ansluts direkt till hemmets wifi-nätverk och kräver inte Arlo-basstationen. Med hjälp av mörkerseende kan du se bilden tydligt även i svagt ljus. Prata med besökare med tvåvägsljud eller använd förinspelade snabbsvar när du är upptagen. Dörrklockan har även funktioner som HD-videokvalitet, en visningsvinkel på 180 grader och tvåvägsljud.

Läs mer

3. Ring Indoor Cam Trådlös övervakningskamera

Ring Indoor Cam är en smidig övervakningskamera som kan monteras överallt tack vare sina små mått. Utrustad med mikrofon och högtalare för tvåvägskommunikation och ger push-notifikationer vid upptäckt rörelse. Kameran kan även se till att alltid spara de senaste upp till 5 sekunderna videomaterial för en komplett inspelning av händelser både innan och efter upptäckt rörelse.

Läs mer

4. Ring Video Doorbell 3 Plus Dörrklocka

Ring Video Doorbell 3 Plus är nästa generations batteridrivna dörrklocka, uppgraderad med extra säkerhet för varje hem, bland annat förbättrad rörelsedetektion och förbättrad wifi. Doorbell 3 Plus ger dig även 4 sekunders pre-roll före varje rörelseaktiverad inspelning. Oavsett om du är hemma eller på vift, du vet alltid vem som ringer på.

Läs mer

5. Ring Video Doorbell Pro Dörrklocka med kamera

Smart dörrklocka med kamera. Se vem som knackar på dörren från mobilen, var du än befinner dig.

Läs mer

Pryljedi.se

Det kan vara en lång resa tills man hittar det man är ute efter. När man handlar på nätet så har man ett stort utbud att välja på, och allt väldigt nära till hands. Vi tycker att det ska vara enkelt och man ska inte betala för mycket.

© Pryljedi.se 2024