Nanlite MixPad II 27C RGBWW LED-panel

Jämför produkt Nanlite MixPad II 27C RGBWW LED-panel online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Nanlite MixPad II 27C RGBWW LED-panel i kategorin Blixtar och fast ljus här hos oss.

Produktinformation

Nanlite MixPad II 27C är en kraftfull och tunn LED-panel med många anpassningsmöjligheter. Växla enkelt mellan "traditionell" multi-LED, diffus SMD LED-panel och dimbar RGB genom ett tryck på en knapp.

Ljusterbar ljusstyrka, färgtemperatur med grön till magenta, 360° nyanskontroll, 100 nivåer av färgmättnad och en CRI på 95. Effekt på upp till 36 W med ljusstyrka på 2795 lm.

Se gärna också

Nikabe L3 Ljustält för produktfoto 60 cm

Vikbart ljustält som gör produktfotografering enkelt och smidigt. Skapa professionellt belysta foton för bloggar, sociala medier och reklam på nolltid. Belysningens styrka och placering kan justeras fritt för perfekta, reflektionsfria bilder. Ljuset har en färgtemperatur på 5500 K för exakt och noggrann färgåtergivning. Belysningen har även en högsta ljusstyrka på hela 6000 lm med steglös dimning. OBS: Kamerastativ säljes separat.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Blixtar och fast ljus

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Samsung mobiltelefoner

Samsung mobiltelefoner från Samsung

Se alla produkter
GPU

GPU från Palit

Se alla produkter
Router

Router från ASUS

Se alla produkter
Batteridrivna övervakningskameror

Batteridrivna övervakningskameror från Arlo

Se alla produkter