Sidan innehåller annonslänkar

Epson Ecotank ET-2820 - Färg / WiFi

Beställ Epson Ecotank ET-2820 - Färg / WiFi på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Epson Ecotank ET-2820 - Färg / WiFi inom kategorin Bläckstråleskrivare.

Produktinformation

Den här bläckstråleskrivaren med multifunktion och LCD-display erbjuder mobila utskrifter och en extremt låg kostnad per sida. Den perfekta lösningen för moderna, aktiva hushåll!Spara upp till 90 % av utskriftskostnaderna med Epsons patronfria EcoTank-skrivare

De inbyggda bläckbehållarna med hög kapacitet är lätta att fylla på tack vare de specialutformade bläckflaskorna. Med en LCD-display, flexibla anslutningsfunktioner och inga bläckpatroner som behöver bytas ut, är det här den perfekta skrivaren för alla som önskar högkvalitativa utskrifter till en otroligt låg kostnad per sida.Aldrig mer bläckpatronerEcoTank är en problemfri hemutskriftslösning – de påfyllbara bläckbehållarna med extremt hög kapacitet ger en spillfri påfyllning och tillåter endast att korrekt färg fylls på i motsvarande behållare.Epson Smart Panel-appenDenna app ger dig möjlighet att styra skrivaren från din smarta enhet.

Skriv ut, kopiera och skanna dokument och bilder, samt konfigurera, övervaka och felsök din skrivare. Eller låt kreativiteten flöda med ett brett utbud av konstnärliga mallar.Modern flexibilitetSkrivaren har en kompakt design, samt Wi-Fi- och Wi-Fi Direct-anslutningar, vilket innebär att den enkelt kan integreras med din befintliga uppsättning i hemmet.

Se även andra produkter från Bläckstråleskrivare

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Custom Keyboards

Custom Keyboards från IQUNIX

Se alla produkter
GPU

GPU från ASUS

Se alla produkter
Batteridrivna övervakningskameror

Batteridrivna övervakningskameror från Arlo

Se alla produkter
Elfordon

Elfordon från Deltaco

Se alla produkter