Sidan innehåller annonslänkar

BLACKMAGIC Web Presenter HD

Beställ BLACKMAGIC Web Presenter HD på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten BLACKMAGIC Web Presenter HD inom kategorin Blackmagic.

Produktinformation

Gör livestreaming enkeltAnslut 5G- eller 4G-telefoner för mobildataUSB-webbkamerautgång för videoprogramvara12G-SDI Stöder 720 HD, 1080 HD och Ultra HDStreama direkt från alla 12G-SDI-videokällor direkt till YouTube, Facebook, Twitter och mer.Förenkla din streamingvardag med den nya Web presenter HD utan att behöva ansluta till en dator. Med den nya enheten kan sändningskvaliten kontrolleras på ett enkelt sätt.

Skulle bredbandet inte fungera, anslut enkelt din mobiltelefon för att fortsätta din sändning.Streama direkt till tjänster som YouTube och använd din kamera som USB-webbkamera och använd med vilken datorprogramvara som helst, exempelvis Zoom och Skype. Förhandsgranska och få maximal kontroll över din streaming.Inbyggd teknisk övervakningTraditionella broadcast-sändare är en kritisk utrustning i en TV-station, men nu är streaming-servern lika kritisk eftersom miljontals tittare kan titta globalt! För att hjälpa till innehåller Blackmagic Web Presenter en funktionell teknisk övervakningsutgång

Den grafikbaserade övervakningsutgången inkluderar en videovisning, ljudmätare med exakt ballistik, trenddiagram för codec-datahastigheter och cache-fyllning, plus en sammanfattning av streaminginställningarna och detaljerad teknisk SDI-information. Dessutom fungerar den tekniska övervakningsutgången i full 1080 HD och med utgångar till både SDI och HDMI.

Det betyder att du kan använda en SDI-router för att övervaka flera enheter eller ansluta en enkel HDMI-TV!1 StreamingstatusDet finns en mycket stor ON AIR-indikator längst upp till vänster på bildskärmsutgången, så det är alltid klart när du är online och streamer! Plus att alla dina nuvarande streaminginställningar visas tydligt.2

VideoingångsstatusSDI-ingångens tekniska detaljer visas, till exempel videostandard och tillhörande data. Med bitaktivitetsindikatorerna kan du se kvaliteten och bitdjupet på videon före H.264-kodning.3.

LjudingångsstatusLjudet är inbäddat från SDI-ingången och kanalstatus visas. Med bitaktivitetsindikatorn kan du söka efter 16, 20 eller 24 bitars ljud.

Du kan till och med se vilka ljudkanaler som finns!4 Video- och ljudhistorikLjud- och videotekniska skärmar inkluderar också en 6-sekunders historik så att du kan se den senaste videoinmatningshistoriken.

Detta säkerställer att du direkt kan se vad som har hänt.5. TrenddiagramTrenddiagrammen under videovisningen låter dig se de senaste 60 sekunderna av codec-datahastighet och cachefyllning.

Plus codec-datahastighet är avgörande för att du ska ha tillräckligt med internethastighet från din ISP!6 Video- och ljudmätareEtt stort område ägnas åt videoingångsskärmen och den stora multisegmentmätaren med exakt ballistik.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2023