Garmin Dash Cam Tandem Bilkamera med dubbla kameror

Jämför produkt Garmin Dash Cam Tandem Bilkamera med dubbla kameror online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Garmin Dash Cam Tandem Bilkamera med dubbla kameror i kategorin Bilkameror här hos oss.

Produktinformation

Garmin Dash Cam Tandem är en kompakt och kraftfull bilkamera som automatiskt startar och spelar in när bilen startas. Den framåtriktade kameran spelar in i 1440p (HDR) och den inre spelar in i 720p med mörkerseende.

Med deras 180-graders linser ger de en komplett vy framåt och även in i fordonet. Utrustad med wifi för användning med app (iOS och Android) där inställningar kan ändras och inspelat material kan visas. .

Se gärna också

Garmin Dash Cam 67W Bilkamera

Garmin Dash Cam 67W är en kraftfull bilkamera som fångar bilresan med extra brett synfält på hela 180 grader som fångar hela horisonten. Lättanvänd med svenska menyer samt röststyrning och automatisk inspelning under färd. GPS ger platsinformation direkt på det inspelade materialet, och med prenumerationstjänst kan kameran även varna inför kommande fartkameror. Kompletteras med Micro-SD-kort från 8 till 512 GB.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Custom Keyboards

Custom Keyboards från IQUNIX

Se alla produkter
Samsung mobiltelefoner

Samsung mobiltelefoner från Samsung

Se alla produkter
Chassi

Chassi från Corsair

Se alla produkter
Elfordon

Elfordon från Deltaco

Se alla produkter