Sidan innehåller annonslänkar

Blackvue DR590X-LTE 1CH Bilkamera

Beställ Blackvue DR590X-LTE 1CH Bilkamera på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Blackvue DR590X-LTE 1CH Bilkamera inom kategorin Bilkameror.

Produktinformation

Blackvue DR590X-LTE 1CH är en bilkamera som automatiskt startar och spelar in när bilen startas (när kameran är ansluten till bilens 12 V-uttag). Full HD Sony STARVIS-sensor ger bästa bildkvalitet under alla ljusförhållanden.

Inbyggt Wi-Fi för att visa och ladda ner videor enkelt med BlackVue-appen. Stöd för GPS och LTE-modul för molnlagring. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Bilkameror från andra varumärken

Garmin Dash Cam Mini 2

Bilkameror från Garmin

Se vad Garmin har inom Bilkameror.
Blackvue DR590X-LTE 1CH Bilkamera

Bilkameror från Blackvue

Missa inga bra priser på Bilkameror från Blackvue.

Se gärna också

Blackvue DR590X-LTE 2CH Bilkamera

Blackvue DR590X-LTE 2CH är ett paket med dubbla bilkameror som automatiskt startar och spelar in när bilen startas (när kamerorna är ansluten till bilens 12 V-uttag). Full HD Sony STARVIS-sensor framåt ger bästa bildkvalitet under alla ljusförhållanden. Inbyggt Wi-Fi för att visa och ladda ner videor enkelt med BlackVue-appen. Stöd för GPS och LTE-modul för molnlagring.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2023