Bilar

5 Produkter
Här finns produkter i kategorin Bilar. Välkommen att bläddra bland alla produkter som vi har att erbjuda inom kategori Bilar. Om man frågar oss så ska det vara lätt att hitta vad man söker och det ska inte vara krångligt eller besvärligt. Vi listar alltid den mest prisvärda produkten som vi kan hitta som här inom kategorin Bilar.
Sortera

Bilar

Hitta produkter inom kategorin Bilar till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Bilar.

Bil är ett motorfordon som är försett med åtminstone tre hjul, och som inte är en mopedbil, en jordbruksmaskin eller ett stridsfordon. Bilar delas in i personbilar (vilket ordet "bil" vanligtvis syftar på), lastbilar och bussar. Från början användes benämningen automobil, från grekiskans αὐτός, autós, "själv" och latinets móbilis, "rörlig". Förkortningen "bil" skapades i den danska tidningen Politiken, 1902. 2010 uppskattades att antalet bilar hade ökat till över 1 miljard fordon, upp från 500 miljoner 1986. Siffrorna ökar snabbt, särskilt i Kina, Indien och andra nya industriländer.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Yeti Isskrapa