Sidan innehåller annonslänkar
Microsoft

Forza Horizon 4

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Beställ Forza Horizon 4 på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Forza Horizon 4 inom kategorin Bil Racingspel.

Kategori: Bil Racingspel
Artikelnummer: 287652
Visa fler

Från kunskapsbanken

4

4 (IV) skulle varit ett skottår som började en tisdag i den julianska kalendern, men genom kejsar Augustus kalenderreform var detta det sista av en räcka med fyra delbara år utan skottdag för att kompensera för tidigare felaktigt införda skottdagar.

Billys

Billys avser ett djupfryst färdigmatssortiment bestående av panpizzor och på senare tid även lasagne och pannkakor med fyllning, som säljs i dagligvaruhandeln och servicehandeln i Skandinavien och i Finland. Produkterna produceras av Gunnar Dafgård AB i Källby.

Milestone

Milestone är en ort i Kanada. Den ligger i provinsen Saskatchewan, i den sydöstra delen av landet, 2 200 km väster om huvudstaden Ottawa. Milestone ligger 579 meter över havet och antalet invånare är 618.Terrängen runt Milestone är mycket platt. Den högsta punkten i närheten är 654 meter över havet, 18,1 km sydväst om Milestone. Trakten runt Milestone är nära nog obefolkad, med mindre än två invånare per kvadratkilometer.. Trakten runt Milestone består till största delen av jordbruksmark. Trakten ingår i den hemiboreala klimatzonen. Årsmedeltemperaturen i trakten är 5 °C. Den varmaste månaden är juli, då medeltemperaturen är 22 °C, och den kallaste är februari, med −16 °C. Genomsnittlig årsnederbörd är 504 millimeter. Den regnigaste månaden är juni, med i genomsnitt 111 mm nederbörd, och den torraste är oktober, med 12 mm nederbörd.