TP-link Tapo C420S2 Övervakningskamera 2-pack

Beställ TP-link Tapo C420S2 Övervakningskamera 2-pack på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten TP-link Tapo C420S2 Övervakningskamera 2-pack inom kategorin Batteridrivna övervakningskameror.

Produktinformation

Tapo C420S2 är ett övervakningssystem med två kameror för inom- och utomhusbruk. Ansluts till ditt hemmanätverk via den medföljande bryggan och låter dig se live, samt få notiser vid upptäck rörelse.

Kamerorna är utrustade med mörkerseende i färg och tvåvägskommunikation som gör att du kan prata, lyssna och interagera direkt genom dem. Välj mellan molnbaserad eller lokal lagring via ett Micro-SD-kort (säljes separat) upp till 256 GB.

Se gärna också

Arlo Essential XL Övervakningskamera 1-pack

Arlo Essential XL är en trådlös övervakningskamera som kan användas fristående eller med existerande Arlo-system. Utrustad med extra stort batteri – perfekt för sommarstugan och platser som är svåra att komma åt. Kameran har rörelsedetektion, mörkerseende i färg, full HD-upplösning, spotlight, larmsiren och mikrofon samt högtalare för tvåvägskommunikation. 3 månader Arlo Smart-prenumeration ingår som sparar klipp i molnet i 30 dagar.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Batteridrivna övervakningskameror

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Aktivitetsarmband  Pulsklocka

Aktivitetsarmband Pulsklocka från Fitbit

Se alla produkter
Chassi

Chassi från Lian Li

Se alla produkter
Dammsugare  Rengöring

Dammsugare Rengöring från Roborock

Se alla produkter
Hemmabio

Hemmabio från Philips

Se alla produkter