Arlo Ultra 2 Spotlight övervakningskamera 2-pack Vit

Beställ Arlo Ultra 2 Spotlight övervakningskamera 2-pack Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Arlo Ultra 2 Spotlight övervakningskamera 2-pack Vit inom kategorin Batteridrivna övervakningskameror.

Produktinformation

Trådlös, vädertålig övervakningskamera till Arlo Ultra 2 Övervakningssystem. Utrustad med 4K-sensor med HDR, rörelsedetektion, mörkerseende i färg med rörelseaktiverad strålkastare och siren.

Ultra 2 bjuder på även på automatisk zoomning och spårning samt förbättrad tvåvägskommunikation. Är vädertåliga (IP65), helt kabelfria och kan placeras på plana ytor eller fästas i tak eller vägg med medföljande fästen. .

Se gärna också

Arlo Go 2 Övervakningskamera med 4G-anslutning och GPS -14%

Arlo Go 2 är en trådlös övervakningskamera som kan användas fristående tack vara 4G-anslutningen. Kameran har uppladdningsbart batteri, rörelsedetektion, mörkerseende och inbyggd siren. Kräver SIM-kort (nano-sim) för att användas via 4G. Med en integrerad GPS för att lätt kunna lokalisera kameran, om den blir stulen eller om den är monterad i exempelvis en stor skog. Vädertålig och klarar minusgrader, stekande sol och regnskurar. Sparar lokalt på Micro-SD-kort (säljes separat) eller Arlo molntjänst.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Elfordon

Elfordon från Xiaomi

Se alla produkter
Processorkylare

Processorkylare från ASUS

Se alla produkter
Accesspunkter

Accesspunkter från Ubiquiti

Se alla produkter
Förbrukning

Förbrukning från HP

Se alla produkter