Sidan innehåller annonslänkar
Mikamax

Sockervaddsmaskin

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Drömmer du om att kunna skapa din egen sockervadd i ditt egna kök? Vilken tur att Partykungen finns! Här har du en klassisk liten sockervaddsmaskin i röd färg som gör minst lika god sockervadd som den du hittar på nöjerparker. Tillsätt bara vanligt socker eller smaksatt och färgat socker, följ anvisningarna och tada - du har nu hemmalagad sockervadd!

Sockervaddsmaskin levereras styckvis, är tillverkad i plast och mäter cirka 31 x 25 cm stor. Sockervaddsmaskinen är enkel att använda och fungerar med både vanligt socker och smak- och färgsatt socker. Bruksanvisning på engelska medföljer. Sockervaddsmaskinen är enkel att rengöra och inkluderar EU-plugg vilket innebär att det bara är att plugga in den i vägguttaget.

Ge bort i julklapp till barnen, eller varför inte till farmor och farfar kanske?

  • Material Plast
  • Antal 1-pack
  • Mått ø 31 x 25 cm
  • Enkel att rengöra
  • 230 V
  • Medföljer EU-adapter
  • Vikt 1,17 kg
  • Fungerar med vanligt socker, smak- och färgsatt socker

Jämför produkt Sockervaddsmaskin online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Sockervaddsmaskin i kategorin Barnpresenter här hos oss.

Kategori: Barnpresenter
Artikelnummer: 69560-1
Visa fler

Från kunskapsbanken

Förstärkare

Förstärkare används för att öka amplituden (multiplikativt) hos en elektrisk signal utan att, i övrigt, förändra dess utseende. Till förstärkaren kopplas högtalare eller hörlurar. Förstärkare används i radio- och TV-apparater för att öka amplituden (spänningen) eller strömstyrkan hos en signal och har i dessa sammanhang reglerbar förstärkningsgrad. Likaså ansluts andra ljudkällor som till exempel mikrofon, grammofon och CD-spelare till förstärkare. Förstärkare är också en viktig del av all tele- och datakommunikation.