Star Cutouts

Frost/Frozen Anna and Elsa Kartongfigur

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Tänk vad överraskade dina vänner kommer att bli när de ser att också Anna och Elsa från filmerna Frost är inbjudna till kalaset. Det spelar ingen roll att de är kartongfigurer, de kommer garanterat att göra succé på kalaset! Perfekt till ett födelsedagskalas, en temafest och andra evenemang!

Frost/Frozen Anna and Elsa Kartongfigur föreställer Anna och Elsa från filmerna Frost. Anna har en klänning i lila, svart och brunt och Elsa har en ljusblå klänning. Figurerna är tillverkade i kartong och de är 182 x 96 cm stora.

Säljs styckvis.


Jämför produkt Frost/Frozen Anna and Elsa Kartongfigur online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Frost/Frozen Anna and Elsa Kartongfigur i kategorin Barnpresenter här hos oss.

Kategori: Barnpresenter
Artikelnummer: 61770-1
Visa fler

Från kunskapsbanken

And

And eller AND kan syfta på: And – en vattenlevande fågel inom familjen Anatidae, se Änder And (ätt) – en medeltidsätt And – engelsk beteckning inom logik och matematik för operatorn "och", se konjunktion (logik) AND – ISO 3166 landskod för Andorra AND – nationalitetsbeteckning för motorfordon från Andorra

Rockstar

Rockstar kan syfta på Rockstar Games – ett spelföretag Rockstar (sång) – en sång av Nickelback Rockstar (album) – ett albumet av Bosson Rockstar (energidryck) – en dryck Rockstar (sång av Post Malone) – en sång av Post Malone