Sidan innehåller annonslänkar
Rubies Costumes Co.

Frozen 2 Anna Barn Peruk - One size

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Samla ihop vännerna och gå på maskerad föreställandes karaktärer ur Frozen-filmerna. Givetvis är det du som skall vara Anna, för hon är bäst! 

Frozen 2 Anna Barn Peruk är en vacker peruk för barn som får din dotter att se ut som Anna från Frozen-filmerna. Peruken är tillverkad i polyester och kommer i storleken One size. 

  • Material Polyester
  • Storlek One size barn

Detta är en officiellt licensierad produkt.

Jämför produkt Frozen 2 Anna Barn Peruk - One size online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Frozen 2 Anna Barn Peruk - One size i kategorin Barnperuker här hos oss.

Kategori: Barnperuker
Artikelnummer: 59060-1

Från kunskapsbanken

Milestone

Milestone är en ort i Kanada. Den ligger i provinsen Saskatchewan, i den sydöstra delen av landet, 2 200 km väster om huvudstaden Ottawa. Milestone ligger 579 meter över havet och antalet invånare är 618.Terrängen runt Milestone är mycket platt. Den högsta punkten i närheten är 654 meter över havet, 18,1 km sydväst om Milestone. Trakten runt Milestone är nära nog obefolkad, med mindre än två invånare per kvadratkilometer.. Trakten runt Milestone består till största delen av jordbruksmark. Trakten ingår i den hemiboreala klimatzonen. Årsmedeltemperaturen i trakten är 5 °C. Den varmaste månaden är juli, då medeltemperaturen är 22 °C, och den kallaste är februari, med −16 °C. Genomsnittlig årsnederbörd är 504 millimeter. Den regnigaste månaden är juni, med i genomsnitt 111 mm nederbörd, och den torraste är oktober, med 12 mm nederbörd.

Capcom

Capcom (株式会社カプコン, Kabushiki-gaisha Kapukon?) är ett japanskt datorspelsföretag, grundat 1979 i Osaka som Japan Capsule Computers. Det nuvarande namn är en förbindelse av Capsule Computers. Internt är företaget organiserat i olika numrerade production studios.