Rubies Costumes Co.

Woody Deluxe Barn Maskeraddräkt - Large

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Vilket barn älskar inte Woody? Den talande cowboydockan med hjärtat på det rätta stället, Buzz Lightyears bästa vän. Iförd denna tuffa dräkt kommer din son (eller cowboyförtjusta dotter) att känna sig som en riktig liten hjälte, som hämtad ur Toy Story-filmerna! Dräkten är mycket lätt att få på och stängs enkelt med kardborreband i ryggen. Perfekt för en liten med spring i benen!

Woody Deluxe Barn Maskeraddräkt inkluderar en elastisk jumpsuit med skjort- och jeanstryck med skugg/3D-effekt. Jumpsuiten har en skjortkrage samt en tunn resår i midjan och den stängs i ryggen med hjälp av kardborreband. Fastsydd på dräkten sitter en väst i pälsimmitation kantad med ett svart band med vit tråd. På bröstet sitter vita knappar och en sheriffstjärna i guldfärgat tyg med små detaljer. På magen finns ett fastsytt bälte i mockaimmitation med ett guldfärgat spänne i textil framtill. På benet sitter en dekorationsficka i mockaimmitation med fransar. Medföljer gör också en röd bandana med vitt mönster, som stängs i nacken med kardborreband samt en brun hatt med ett mörkbrunt band i filttyg. Skor medföljer ej.

Finns i storlekarna Small (3-4år), Medium (5-7år) och Large (8-10år).


Jämför produkt Woody Deluxe Barn Maskeraddräkt - Large online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Woody Deluxe Barn Maskeraddräkt - Large i kategorin Barndräkter här hos oss.

Kategori: Barndräkter
Artikelnummer: 27713-3
Visa fler