Rubies Costumes Co.

Uppblåsbar T-rex Barn Maskeraddräkt - One size

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

T-REX VARNING!!! Alla springer för livet, för här kommer du i den supercoola, ultraläskiga och absolut vansinniga T-rex dräkten! Ingen kommer undan, för alla vet väl att trots att du har korta armar så har du ben som är snabba som blixten?
Det här är en suverän partyhöjare och du kommer bli älskad av alla på festen, vill du vara i centrum, då är detta dräkten för dig!

Rex betyder förövrigt kung på latin, precis vad du blir med denna på dig, kung på halloweenfesten!

Denna dräkt har blivit en viral succé världen över och har du aldrig någonsin sett denna dräkt så finns det stor risk att du saknar en mobiltelefon eller dator där hemma!

Uppblåsbar T-Rex Barn Maskeraddräkt är tillverkad av polyester och är uppblåsbar med en dragkedja framtill för enkel av- och påklädnad. En fläkt medföljer som används för att blåsa luft i dräkten. Fläkten drivs av 4 x AA-batterier (ingår ej). Batterierna håller i ca 4 timmar.

Finns i storlek: One size


Jämför produkt Uppblåsbar T-rex Barn Maskeraddräkt - One size online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Uppblåsbar T-rex Barn Maskeraddräkt - One size i kategorin Barndräkter här hos oss.

Kategori: Barndräkter
Artikelnummer: 39913-1
Visa fler