Bodysocks

Uppblåsbar Ridande Frankenstein Barn Maskeraddräkt - One size

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Som vi alla har förstått på senare dagar var det ju inte den gröna, ihopskruvade typen som var ett monster, utan det var vetenskapsmannen Frankenstein som var den riktiga boven i dramat. Hans skapelse har dock visat sig vara en riktig hygglig typ, som till och med låter ditt barn rida rygg hela halloweenhelgen!

Uppblåsbar Ridande Frankenstein Barn Maskeraddräkt är en uppblåsbar dräkt som ser ut som att barnet sitter på Frankensteins axlar. Kommer i one size för barn, passar ungefärligt åldrarna 5-11 år. Dräkten blåses upp på några sekunder med en inbyggd fläkt, den hålls uppblåst i upp till 7 timmar. Kräver 4 x AA-batterier, medföljer ej. Tillverkad av polyester.

  • Storlek: One size (barn)
  • Material: Polyester
  • Hålls uppblåst i upp till 7 timmar
  • Kräver 4 x AA-batterier, medföljer ej
  • Bruksanvisning medföljer

Jämför produkt Uppblåsbar Ridande Frankenstein Barn Maskeraddräkt - One size online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Uppblåsbar Ridande Frankenstein Barn Maskeraddräkt - One size i kategorin Barndräkter här hos oss.

Kategori: Barndräkter
Artikelnummer: 68688-1
Visa fler