Bodysocks

Uppblåsbar Jetpack Barn Maskeraddräkt - One size

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Det är dags för ditt barn att bege sig mot nya galaxer! Eller ja, mot maskeraden i alla fall. Med eld sprutandes under sig är det tydligt att ditt barn har rejält med krafti jetpacken, och att det kommer bli en riktig energiexplosion på kalaset.

UppblåsbarJetpack Barn Maskeraddräkt är en uppblåsbar dräkt som ser ut som att man flyger runt med en jetpack. Benen döljs av eld som sprutar ut ur jetpacken, så man ser riktigt snabb ut. Kommer i one size för barn, passar ungefärligt åldern 5-11 år. Dräkten blåses upp på några sekunder med en inbyggd fläkt, och hålls uppblåst i upp till 7 timmar. Kräver 4 x AA-batterier, medföljer ej. Tillverkad av polyester.

  • Storlek: One size (barn)
  • Material: Polyester
  • Hålls uppblåst i upp till 7 timmar
  • Kräver 4 x AA-batterier, medföljer ej
  • Bruksanvisning medföljer

Jämför produkt Uppblåsbar Jetpack Barn Maskeraddräkt - One size online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Uppblåsbar Jetpack Barn Maskeraddräkt - One size i kategorin Barndräkter här hos oss.

Kategori: Barndräkter
Artikelnummer: 68691-1
Visa fler