Catsson Int Group LTD

Uppblåsbar Enhörning Vit Barn Maskeraddräkt - One size

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Hur ståtlig kommer inte ditt barn vara iklädd denna vackra enhörningsdräkt som är uppblåsbar? Dräkten blåses upp konstant med hjälp av batterifläkten som medföljer, och ingen av de andra barnen kommer ha en chans mot ditt barn. Ett måste till alla halloween- och maskeradfester.

Uppblåsbar Enhörning VitBarn Maskeraddräkt kommer i storleken One size för barn och får dig att se ut som en stor och ståtlig enhörning. Dräkten är tillverkad i ett polyestermaterial och drivs av en batterifläkt på baksidan som konstant blåser upp dräkten. Fläkten drivs av 4 x AA-batterier som ej medföljer, men som kan köpas till. Dräkten passar medelstora barn och inkluderar 1 x fläkt, en dräkt, ett par handskar och 1 x batteribox.

  • Material: Polyester
  • Storlek: One size barn
  • Inkl. 1 x fläkt, en dräkt, ett par handskar och 1 x batteribox.

Jämför produkt Uppblåsbar Enhörning Vit Barn Maskeraddräkt - One size online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Uppblåsbar Enhörning Vit Barn Maskeraddräkt - One size i kategorin Barndräkter här hos oss.

Kategori: Barndräkter
Artikelnummer: 68226-1
Visa fler