Bodysocks

Uppblåsbar Bodybuilder Barn Maskeraddräkt - One size

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Att bli en bodybuilder tar ofta väldigt lång tid! Speciellt om man är barn så finns det risk för en väntetid på iallafall 10 år. Men som man brukar säga... Det finns ett "quickfix" till allt nu för tiden! Låt din grabb eller dotter kliva in i dräkten, och låt dem förvandlas till det starkaste barnet på hela jordklotet!

Uppblåsbar Bodybuilder Barn Maskeraddräkt är en superrolig uppblåsbar maskeraddräkt till ditt barn! Med hjälp av en batterimotor håller sig dräkten uppblåst under en lång tid! Men när du väl låtit ditt barn kliva in i dräkten, så finns det ingen återvändo för då är den boss i hushållet!

Instruktioner: Kliv in i dräkten, applicera battiermotorn och slå igång den, dra upp dragkedjan och se den blåsas upp av sig själv!

Fakta omUppblåsbar Bodybuilder Barn Maskeraddräkt:

  • One Size för barn (5-11 år)
  • Färg: Hud & Blå
  • Motiv: Bodybuilder i flexposition
  • Fläkten drivs av 4 X AA batterier (medföljer EJ) och håller i ungefär 4 timmar

Jämför produkt Uppblåsbar Bodybuilder Barn Maskeraddräkt - One size online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Uppblåsbar Bodybuilder Barn Maskeraddräkt - One size i kategorin Barndräkter här hos oss.

Kategori: Barndräkter
Artikelnummer: 44431-1
Visa fler