Sidan innehåller annonslänkar
Fancydresswarehouse

Tomte Bebis Maskeraddräkt - X-Small

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Klä ut minstingen till den sötaste lilla tomten du nånsin skådat! Den här mjuka och mysiga dräkten består av en fin jumpsuit som är varm och skön samtidigt som den är praktisk för dig som ska byta blöja. Till det en sockersöt tomteluva!

Tomte Bebis Maskeraddräkt inkluderar en jumpsuit och en tomteluva. Jumpsuiten är tillverkad av röd plysch med vita, lurviga band vid höfterna samt längst ner på benen. I midjan sitter ett svart, brett satinband med ett guldglänsande textilspänne längst fram. Det svarta bandet övergår till plysch i ryggen.

Fastsatt i dräkten finns ett par svarta, mjukatextilskor med halkskydd under. Dräkten stängs i nacken med hjälp av kardborreband och den har en knäppöppning som löper hela vägen på insida ben.Luvan är tillverkad av samma material som dräkten. Den har ett vitt, lurvigt parti längst ner och en vit, lurvig textilboll i toppen.

Finns i storlek: X-Small (0-6 mån), Small (6-9 mån), Medium (9-12 mån) och Large (12-18 mån).


Jämför produkt Tomte Bebis Maskeraddräkt - X-Small online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Tomte Bebis Maskeraddräkt - X-Small i kategorin Barndräkter här hos oss.

Kategori: Barndräkter
Artikelnummer: 32942-4
Visa fler