I Love Fancy Dress

TMNT Raphael med Dolkar Deluxe Barn Maskeraddräkt - Medium

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Ninja Turtles är klassiska karaktärer somhar äskats av barn i flera decennier nu, så det är förståeligt att ditt barns högsta önskan inför halloween är att få förvandlas till en av ninjorna. Med en dolk i vardera hand är Raphael alltid redo för att slåss mot skurkar, och hans upproriska anda gör honom till en av de mest rebelliska sköldpaddorna i världshistorien. Han är alltså en perfekt karaktär att klä ut sig till för barnet som vill vara en riktigt tuff typ på maskeraden!

TMNT Raphael med Dolkar Deluxe Barn Maskeraddräkt är en barndräkt som föreställer Raphael från Teenage Mutant Ninja Turtles. Dräkten inkluderar en mask som täcker ansitket (hål för ögonen, elastiskt band runt bakhuvudet), jumpsuit med skoöverdrag samt vaddering som skapar ett muskulöst utseende, bälte, 2 dolkar, samt ett skal som sätts på ryggen som du kan vaddera själv. Kommer i barnstorlekarna small (3-4 år) och medium (5-7 år). Dolkarna mäter ca 37 cm långa. Dräkten är tillverkad av polyester och plast.

  • Storlek: S, M
  • Mått: Ca 37 cm
  • Material: Polyester, plast
  • Inkluderar mask, dolkar, jumpsuit, bälte, skal

Detta är en officiellt licensierad dräkt.

Jämför produkt TMNT Raphael med Dolkar Deluxe Barn Maskeraddräkt - Medium online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten TMNT Raphael med Dolkar Deluxe Barn Maskeraddräkt - Medium i kategorin Barndräkter här hos oss.

Kategori: Barndräkter
Artikelnummer: 68117-2
Visa fler