I Love Fancy Dress

TMNT Donatello Barn Maskeraddräkt - Medium

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Kan ditt barn inte slita sig från TVn när de coolaste sköldpaddorna i världshistorien bekämpar brott och beskyddar det goda här på jorden? Då är det givet att hen ska få leva ut sina ninjadrömmar på maskeraden! Som Donnie blir ditt barn hjärnan bakom de avancerade operationerna, vilket är perfekt för den som har analyserat alla deras strategier och lyckade fights.

TMNT Donatello Maskeraddräkt är en barndräkt som föreställer Donatello från Teenage Mutant Ninja Turtles. Dräkten inkluderar en jumpsuit med skoöverdrag, en mask som täcker ansiktet (hål för ögonen, elastiskt band runt bakhuvudet) och ett skal att sätta på ryggen, som man kanvaddera självför att få en mer välfylld look. Kommer i storlekarna small (3-4 år), medium (5-7 år), och large (8-10 år). Tillverkad av polyester och plast. Notera att vapen ej medföljer.

  • Storlek: S, M, L
  • Material: Polyester, plast
  • Inklduerar jumpusit, mask, skal
  • Vapen medföljer ej

Detta är en officiellt licensierad dräkt.

Jämför produkt TMNT Donatello Barn Maskeraddräkt - Medium online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten TMNT Donatello Barn Maskeraddräkt - Medium i kategorin Barndräkter här hos oss.

Kategori: Barndräkter
Artikelnummer: 68078-2
Visa fler