Produkter från Bardiskar

4 Produkter
Här finns produkter i kategorin Bardiskar. Välkommen att bläddra bland alla produkter som vi har att erbjuda inom kategori Bardiskar. Om man frågar oss så ska det vara lätt att hitta vad man söker och det ska inte vara krångligt eller besvärligt. Vi listar alltid den mest prisvärda produkten som vi kan hitta som här inom kategorin Bardiskar.
Filtrera varumärke
Sortera

Bardiskar

Hitta produkter inom kategorin Bardiskar till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Bardiskar.

Bardisk, bar, är en disk mellan servitören och kunden, avsedd att beställa drycker från. Namnet kommer från engelskans ord för den metallstång – bar – som ofta finns framför baren som fotstöd. Till skillnad från en vanlig försäljningsdisk fungerar bardisken – vanligtvis en dryg meter hög med en slät serveringsyta, ofta av zink – även som bord, så att gästen kan dricka eller äta vid bardisken, stående eller sittande på en hög barstol. Bardiskar finns framförallt i barlokaler, både i barer avsedda för alkoholservering, enklare matställen och i till exempel espressobarer. Den som serverar i de senare kallas ofta barista, medan en servitör av alkoholdrycker benämns bartender.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
LED Barpanel Trevånings Hörn