Sidan innehåller annonslänkar

SharkGaming 7G15-70 Laptop

Jämför produkt SharkGaming 7G15-70 Laptop online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten SharkGaming 7G15-70 Laptop i kategorin Bärbar dator här hos oss.

Produktinformation

Överlägsen laptop Shark Gaming 6G15 är en dedikerad bärbar speldator som med lätthet kan dra även de senaste samt mer krävande spelen i full HD-upplösning med högt FPS. Detta beror bl.a.

Se gärna också

Samsonite GUARDIT 2.0 BAILHANDLE 13.3" BLACK

Samsonite Guardit 2.0Denna nya affärskollektion är vad som definierar kategorin "valuta för pengarna" bland datorväskor. GuardIT är det perfekta valet för alla prismedvetna datoranvändare som vill skapa en professionell look. Kollektionen har en lyxig utsida, är tillverkad av en polyesterblandning.SpecifikationerModell: DatorportföljFärg: SvartMaterial: 100 % Polyester (exteriört)Mått: 24.5 x 34.5 x 8.5 cmVolym: 9.5LVikt: 0.55kgExteriörDragkedjorDatorfack med låsbara dragkedjor. Dragkedjorna har en diskret Samsonitelogga.HandtagTopphandtag med neoprenvaddering för mjukt och säkert grepp.YtterfickorStor ficka med dragkedja fram med fackindelning.Smart SleeveJaAxelrem Justerbar och löstagbar axelrem för ökad rörlighet under resan.KabinväskorKabinbagage uppfyller IATA:s rekommendationer och kan tas med ombord på ett flygplan. Vi rekommenderar att kolla med ditt flygbolag för den senaste informationen om tillåtet handbagage.InteriörHuvudfackHuvudfack med en öppen ficka för dokument.DatorfackVadderat och justerbart datorfack som håller datorn på plats och skyddar den mot stötar under resan.Skärmstorlek, dator13.3"Mobilficka Funktionella och smarta detaljer för organiserad förvaring, t.ex. en mobilficka, vilket gör resandet lite enklare.Pennhållare Ja

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Bärbar dator

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Elfordon

Elfordon från Segway

Se alla produkter
Smartklocka

Smartklocka från GARMIN

Se alla produkter
Tandvård

Tandvård från Oral-B

Se alla produkter
NAS

NAS från Synology

Se alla produkter