Sidan innehåller annonslänkar

SharkGaming 7G15-60 Laptop

Beställ SharkGaming 7G15-60 Laptop på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten SharkGaming 7G15-60 Laptop inom kategorin Bärbar dator.

Produktinformation

Överlägsen laptop Shark Gaming 7G15 är en dedikerad bärbar speldator som med lätthet kan dra även de senaste samt mer krävande spelen i full HD-upplösning med högt FPS. Detta beror bl.a.

Se gärna också

Microsoft Surface Pro 8 / 13” / i7 / 16GB / 512GB / Iris Xe / Win 11 - Graphite

OBS! Tangentbord säljes separat.PC för alla gav nyligen Surface Pro 8 4/5 i betyg "En Surface rätt i tiden – rejält höjd prestanda"För mer information läs här: https://pcforalla.idg.se/2.1054/1.756273/surface-pro-8?queryText=surface%20pro%208Mobil.se gjorde även ett test av denna där den fick toppbetyg. För mer information läs här: https://www.mobil.se/tester/produkttester/test-microsoft-surface-pro-8-fornyad-hybridVidga vyerna med den här proffsiga Pro-enheten.  Surface Pro 8 är den första bärbara 2-i-1-datorn för konsumenter som är baserad på Intel® Evo™-plattformen* och har utformats för att ge dig prestandan hos en bärbar dator tillsammans med flexibiliteten med en surfplatta för att du ska kunna få ut det mesta av Windows 11. Arbeta i valfri vinkel, tack vare det ikoniska stödet och det löstagbara tangentbordet samt få inbyggd förvaring och laddning för Slim Pen. Uppnå nya höjder med en stor pekskärm på 13 tum, snabbare anslutning via Thunderbolt™ 4-portar och extra hastighet när du behöver det.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Bärbar dator

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Elfordon

Elfordon från Xiaomi

Se alla produkter
Inomhusklimat

Inomhusklimat från Nedis

Se alla produkter
Gamingtillbehör

Gamingtillbehör från Playseat

Se alla produkter
SSD

SSD från Kingston

Se alla produkter