Sidan innehåller annonslänkar

SharkGaming 7G15-50Ti Laptop

Beställ SharkGaming 7G15-50Ti Laptop på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten SharkGaming 7G15-50Ti Laptop inom kategorin Bärbar dator.

Produktinformation

Överlägsen laptop Shark Gaming 7G15 är en dedikerad bärbar speldator som med lätthet kan dra även de senaste samt mer krävande spelen i full HD-upplösning med högt FPS. Detta beror bl.a.

Se gärna också

Colore Fodral 17" Notebook - Svart

Second Skin fodral i färgglad stil. Fodralet är skräddarsytt för att skydda en bärbar dator mot repor, stötar och fall. Försedd med Anti-Slip System, en elastisk skyddskant placerad under dragkedjan, för att skydda din enhet från repor och för att förhindra att den glider. Perfekt för de som inte vill, eller behöver, ha en vanlig datorväska. Bär som den är eller som ett ytterligare skydd i en annan väska. Sleeve för datorer i färglad design, utrustad med Anti-Slip System®, framtagen för att passa datorer upp till 17,3"Bär som den är eller använd för att skydda datorn i en annan väskaI ruggat 4mm neoprenmaterial med fullt vadderade sidor för skyddDubbla dragkejdor för enklare öppning

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
RAM-minne

RAM-minne från Kingston

Se alla produkter
Bildskärm

Bildskärm från ASUS

Se alla produkter
Router

Router från ASUS

Se alla produkter
GPS-klockor

GPS-klockor från Garmin

Se alla produkter