Sidan innehåller annonslänkar

Arlo Wire-Free Video Doorbell + Chime 2

Jämför produkt Arlo Wire-Free Video Doorbell + Chime 2 online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Arlo Wire-Free Video Doorbell + Chime 2 i kategorin Arlo här hos oss.

Produktinformation

Arlo Essential Wire-Free Video DoorbellVideodörrklocka med helbild – rekommenderad av säkerhetsexperter.Skydda din fastighet med en videodörrklocka med helbild – rekommenderad av säkerhetsexperter. Arlos dörrklocka med kamera använder en unik visningsvinkel för att fånga detaljer i 1080p-video, vilket gör att du tydligt ser vem som står utanför dörren.

Den trådlösa dörrklockan ringer upp din telefon direkt för snabbare respons och är den enda smarta dörrklockan med avskräckande inbyggd siren. Lägg till ett månadsabonnemang av Arlo SMART-säkerhetsplan för AI-baserad övervakning och verifiering, inklusive avancerad detektion och notifikation vid händelser och lägg till kontinuerlig videoinspelning för att omvandla produkten till en CCTV-dörrklocka.HD-video med unik visningsvinkel Avskräckande inbyggd siren Direktlänkat mobilt videosamtal med ett tryckMörkerseendeRörelsedetektion och varningar180 graders diagonalt synfältLaddningsbart batteri6 Månader batteritidAnslut direkt till Wi-FiArlo SecureMed ett Arlo Secure-abonnemang kan du anpassa din hemsäkerhet i Arlo-appen på några sekunder.

Du kan filtrera bort oönskade meddelanden och fokusera på det du vill bli varnad om.Om du missar en varning innebär vår molnvideolagring att du snabbt kan se vad som hänt i efterhand, och dina videor lagras säkert i upp till 60 dagar. Med hjälp av ett Arlo Secure-abonnemang kan du förvandla din Arlo-kamera, strålkastare eller dörrklocka till en analys- och övervakningsplattform med artificiell intelligens.

Minska antalet oönskade aviseringar genom att välja de områden där du vill ha rörelseavkänning. Med Arlo Secure kan dina kameror dessutom lyssna efter ljudet från en brandvarnare och notifiera dig vid fara.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2023