Produkter från Arduino-tillbehör

17 Produkter
Letar du efter saker i kategorin Arduino-tillbehör? Då har du kommit rätt. Här kan ni läsa mer om vad som erbjuds i kategorin Arduino-tillbehör. Missa inte ett tillfälle att spara pengar om du redan är ute efter att handla något speciellt. Kanske är det dags att inhandla en present till en kompis eller familjemedlem. Letar du efter något inom kategorin Arduino-tillbehör så har du kommit rätt.
Filtrera varumärke
Sortera

Arduino-tillbehör

Hitta produkter inom kategorin Arduino-tillbehör till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Arduino-tillbehör.

Arduino är ett mikrokontrollerkort som är öppen hårdvara. Det är utvecklat från den öppna utvecklingsplattformen Wire med målet att göra elektronikanvändning mer tillgänglig. Hårdvaran består av en enkel och öppen kretsdesign med en Atmel AVR och stöd för in- och utgångar. Mjukvarustödet består av ett programspråk, kompilator och en bootloader som körs på kortet.Arduinohårdvaran programmeras med ett Wire-liknande språk som liknar C++ med vissa förenklingar och en Processingbaserad integrerad utvecklingsmiljö.Nuvarande versioner kan köpas färdigbyggda, men hårdvaruspecifikationen finns tillgänglig för de som vill bygga en Arduino för hand. Arduinoprojektet fick ett hedersomnämnande i Digital Communities vid 2006 års Prix Ars Electronica.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Velleman L298N Motordrivare